5 Basit Teknikleri için Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kullanıcı gaile katsayısı: Mimarilarda erkek başına düşen yararlanma alanının metrekare cinsinden m2/nüfus olarak ifadesini,

Yangın merdivenleri, beniâdem hayatını riske atmadan olumsuz durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini esenlamaya yaramaktadır.

Bapnın bedii strüktürsı ve istek edilen aksesuarların kullanımı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Mono blok beden strüktürsı karakol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Kaçış merdivenine bir odadan geçilerek ulaşılmasına; oda kapısının spontane kapanır olması ve kilitsiz tutulması ve kaçış merdivenine ulaşılan odanın bapsından kaçış merdivenine olan azami uzaklığın 9 m’yi geçmemesi hâlinde müsaade edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Hatta gine yangın merdiveni yangın kapısı yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en az yarkaloriın bina dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belirli kriterlere mutabık sarhoş olmak zorundadır. Farklı beceri özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine uygun olarak binaldığı takdirde olması beklenen rastgele bir problem karşıtsında öncelikle hayat eminğinize sözıcı bir güvence oluşturacaktır.

Baplarda kullanılan yaylı Avrupa yakası kapısı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Merdiveni İstanbul Yangın Kapısı Bapları Elbette Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı yaşamsal bir parçkakımı olan yangın merdiveni kapıları, sadece bir tahliye aracı olarak görev alması haricinde aynı zamanda kötü ve alevlerin yürekerdeki vesair alanlara erişmesinı da engeller.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun kızılıyoruz.

Report this wiki page